Αυτό είναι το νέο σήμα της Κηφισιάς

Η ομάδα των βορείων προαστίων προχώρησε σε αλλαγές στο σήμα της ομάδας, με το πλατανόφυλλο στο κέντρο του σήματος να έχει περίοπτη θέση, ενώ το χρώμα που συνεχίζει να κυριαρχεί είναι το μπλε.

Η Κηφισιά έχει μπει σε νέα εποχή που θα την βρει στην Super League 2 και πλέον όλοι στον οργανισμό του συλλόγου εργάζονται πυρετωδώς με μοναδικό στόχο την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αποφασίστηκε και η αλλαγή του σήματος της ομάδας, με το πλατανόφυλλο που συμβολίζει την παράδοση και την ιστορία του συλλόγου να βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Στο νέο σήμα της ομάδας προστέθηκαν και τρία αστέρια, τα οποία αντιπροσωπεύουν τις τρεις ομάδες της πόλης που συγχωνεύτηκαν και δημιούργησαν την Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο έμβλημα της, το οποίο συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, όπως το οραματιζόμαστε όλοι στον σύλλογο.

Το νέο έμβλημα συνδυάζει την κλασική αισθητική με τις σύγχρονες τάσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Στην καρδιά του δεσπόζει ένα πλατανόφυλλο, το οποίο επελέγη γιατί πρόκειται για ένα σύμβολο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας, αλλά κι επειδή αντικατοπτρίζει τις αξίες που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας: τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομαδικότητα.

Τα τρία αστέρια παραμένουν βασικό στοιχείο του εμβλήματος για να θυμίζουν σε όλους την ιστορία της Κηφισιάς, τιμώντας το μονοπάτι που έχει ακολουθήσει ως σήμερα. Τον ΑΟ Κηφισιάς, τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και τον ΑΠΟ Κηφισιάς, οι οποίοι αποτέλεσαν συνώνυμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πέρασμα των ετών και δημιούργησαν μια πολύ ισχυρή ομάδα με μακρά και επιτυχημένη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από την ανδρική ομάδα της Κηφισιάς (και τα τμήματα υποδομής της), το ίδιο έμβλημα θα έχει και η ομάδα γυναικών της πόλης μας, η οποία -με την ήδη καταγεγραμμένη εξαιρετική πορεία και την παρουσία στην Α’ Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου- εντάσσεται στην οικογένεια της Κηφισιάς με κάθε επισημότητα.

Η Κηφισιά συνεχίζει την καθημερινή σκληρή δουλειά και την προσπάθεια ώστε να μετατραπεί σε κοιτίδα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου των Βορείων Προαστίων και να διαφημίσει μια ολόκληρη περιοχή σε όλη τη χώρα.

Γι αυτό, επαναλαμβάνουμε, πως θέλουμε κοντά μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες και έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες για τον αθλητισμό της πόλης μας».//Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ