Αυγενάκης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Με συναίνεση και των τεσσάρων φορέων τα χρήματα» (audio)

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Μαλισιώβα και κλήθηκε να μιλήσει για τη συνάντηση που συγκάλεσε μεταξύ των φορέων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και τα κριτήρια με τα οποία θα καταβληθούν τα χρήματα στα σωματεία.

Μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προς τους επικεφαλής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στην οποία παρέστησαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος Super League 2), Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ) και Παντελής Ταρνατόρος (πρόεδρος ΕΣΑΠ).

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Δημήτρη Μαλισιώβα για την εκπομπή Τελευταία Σελίδα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως η Super League 1 δεν βρέθηκε στη συνάντηση, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων και για τη δίκαιη κατανομή του ποσού που αναλογεί στους εμπλεκόμενους φορείς. Συγκεκριμένα, ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα, αλλά και για τα κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη, επισημαίνοντας παράλληλα πως για να λάβουν τα χρήματα πρέπει να συναινέσουν και οι τέσσερις φορείς του επαγγελματικού αθλητισμού.//

Ακούστε όλα όσα είπε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ