Αθανασιάδης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Είμαστε μία παρέα στην Εθνική και έχουμε το κίνητρο!» (audio)

 

Ο 30χρονος διεθνής τερματοφύλακας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Πρώτη Σελίδα” με τους Ηλία Δρυμώνα και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και αναφέρθηκε στην επερχόμενη… πρόκληση της “γαλανόλευκης” για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδος συνεχίζει την προετοιμασία της για τα προκριματικά παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με Ιρλανδία και Γαλλία, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιώργο Αθανασιάδη να μιλάει για την “πρόκληση” της “γαλανόλευκης” στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Πρώτη Σελίδα” με τους Ηλία Δρυμώνα και Πέτρο Μαυρογιαννίδη.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να κερδίσει την Ιρλανδία, προκειμένου να εισέλθει στην τριάδα του ομίλου και ανέφερε πως αν παρουσιαστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υγιές και συγκεντρωμένο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Παράλληλα, ο Αθανασιάδης αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως είναι μία οικογένεια, η οποία συνδυάζεται όπως είπε με το κίνητρο που έχουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές για μία διάκριση με το εθνόσημο.//Γ.

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ