Η τελευταία υπόκλιση. Αποσύρθηκε ο Ζλάταν

 

Οι τίτλοι τέλους σε μια μακροχρόνια καριέρα έπεσαν για τον Σουηδό φορ μετά την τελευταία αναμέτρηση πρωταθλήματος της Μίλαν.

Ένα “αντίο” γεμάτο δάκρυα και συγκίνηση για όσους βρέθηκαν στο “Σαν Σίρο”. Συμπαίκτες και αντίπαλοι χειροκροτούσαν τον συγκινημένο Ιμπαϊμοβιτς που αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τις μοναδικές στιγμές που ζούσε. Εκείνες τις στιγμές που για τελευταία φορά θα πατούσε στο χόρτο του γηπέδου έστω και με πολιτικά ρούχα.

(AP Photo)

Μέσα σε λίγες λέξεις ο Ιμπραϊμοβιτς προσπαθεί να ευχαριστήσει τόσο κόσμο για όλα όσα έζησε τουλάχιστον δύο γεμάτες 10ετίες στα γήπεδα. Υπό τους ήχους του “Now we are free”, το “soundtrack” του Gladiator είπε: «Mε δένουν πολλές αναμνήσεις, πολλά συναισθήματα μαζί σας. Όλοι με υποδεχτήκαμε με ανοιχτές αγκαλιές με κάνατε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου, θα είμαι Μιλανίστα για όλη τη ζωή μου, Έφτασε η στιγμή να πω “CIAO” στο ποδόσφαιρο, όχι σε εσάς. Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω, είναι τόσες οι πολλές αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους όσους με νοιάζονται και βρίσκονται κοντά μου».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ