ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με Μαουρίτσιο Ταρίκο η Εθνική

Η Εθνική ομάδα σε λίγες μέρες ξεκινά προετοιμασία για τους αγώνες μπαράζ κι ο Πογιέτ μετά τις κλήσεις των εικοσιεπτά (27 ) παικτών που κάλεσε είναι έχει “ήσυχο το κεφάλι του”, αφού επιλύθηκε ένα καυτό θέμα για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Ο Αργεντινός συνεργάτης του, Μαουρίτσιο Ταρίκο, θα δώσει κανονικά το παρών στην Αθήνα, αφού η οφειλή της ΕΠΟ δεν υφίσταται πλέον. Ένα θέμα το οποίο δημιούργησε μεγάλη τριβή στην ήδη διαταραγμένη σχέση ΕΠΟ-Πογιέτ από τον Νοέμβριο.

Τότε λίγες ημέρες πριν τα τελευταία παιχνίδια ο 56χρονος τεχνικός δημοσιοποίησε την οφειλή της ΕΠΟ, δημιουργώντας αρκετό θόρυβο και αναγκάζοντας μάλιστα την Ομοσπονδία να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση μετακυλώντας την ευθύνη στον συνεργάτη του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η ΕΠΟ πλήρωσε τα οφειλόμενα (περίπου 10χιλ ευρώ) και πλέον επανήρθε η ηρεμία στο σταφ του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Το έτερο θέμα, αυτό με το γήπεδο που απασχολεί έντονα εδώ κι έναν χρόνο την Εθνική ομάδα, αναμένεται να λυθεί με τη χρησιμοποίηση του γηπέδου του Πανιωνίου για τις έξι προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας.

ΜΑΛΙΣΙΩΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ