Απογοητευμένος ο Ντεπάι παρά τη νίκη

Ο Ολλανδός επιθετικός σκόραρε στη νίκη των “οράνιε” με 3:0 επί του Γιβραλτάρ, ωστόσο αποχώρησε τραυματίας και δεν εμφανίστηκε καθόλου ικανοποιημένος για την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο Μέμφις Ντεπάι πέτυχε το 44ο γκολ της καριέρας του με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας, ωστόσο αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο, διότι τραυματίστηκε ξανά. Ο ίδιος, πάντως, δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος ούτε από την εμφάνιση των “οράνιε” και τόνισε πως άπαντες θα πρέπει να απαιτήσουν περισσότερα από τον εαυτό τους.

Χαρακτηριστικά, ο Ντεπάι ανέφερε: «Είναι χαρακτηριστικό όλης της χρονιάς για εμένα. Το μόνο θετικό από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ ήταν η νίκη. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που τα καταφέραμε. Σίγουρα έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να απαιτήσουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας. Είμαστε απρόσεκτοι. Είναι δικαιολογημένη η κριτική στην ομάδα αλλά δεν πρέπει να πανικοβληθούμε. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα σε αυτά τα δυο ματς αλλά αυτό δεν έγινε».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ