Απάντηση της ΠΑΕ στις αντιδράσεις του Ερασιτέχνη

 

Η Καλλιθέα, με ανακοίνωσή της πήρε θέση εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη με τις εμφανίσεις της στο φιλικό κόντρα στη Βέροια.

Στο φιλικό της περασμένης Δευτέρας (22/08) η Καλλιθέα έδωσε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Βέροια, στον οποίο χρησιμοποίησε μαύρες εμφανίσεις.

Ο Γ.Σ. Καλλιθέας έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το σήμα της ομάδας και το χρώμα της εμφάνισης. Η ΠΑΕ όμως με επίσημη ανακοίνωση έτρεξε να δώσει λύση στο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, ορισμένοι μπέρδεψαν τη μαύρη εμφάνιση που φόρεσαν οι παίκτες σε πρόσφατο φιλικό αγώνα με την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για την εμφάνιση προπόνησης.
Είναι συνήθης τακτική να χρησιμοποιείται η εμφάνιση προπόνησης αντί για την επίσημη εμφάνιση της ομάδας σε φιλικούς αγώνες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.
Όλο αυτό θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, με τυπικές δημοσιογραφικές διαδικασίες: να μας καλέσετε και να μας ρωτήσετε. Σύντομα θα παρουσιάσουμε την εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 22/23 και δε θα υπάρχει καμία περαιτέρω σύγχυση».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ