Αντίο κι επίσημα από τον Γιούχτα στη Super League 2

Ο σύλλογος της Κρήτης στη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των Play Out, αναδείχτηκε ισόπαλος με 0-0 με τον Διαγόρα και την ερχόμενη σεζόν θ' αγωνίζεται στη Football League.

Η ομάδα του Γιούχτα έδειξε την διάθεση να κυνηγήσει το παιχνίδι ανεξάρτητα από την έλλειψη κινήτρου. Έκανε κλασσικές ευκαιρίες, είχε την δυνατότητα να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά το γκολ δεν ήρθε. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν με την ίδια συχνότητα, κατάφεραν όμως να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Πάρα την μικρότερη απειλή, οι Ροδίτες είχαν την ευκαιρία να κλέψουν το παιχνίδι. Κατά την διάρκεια της σεζόν, οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες τρεις φόρες με την ομάδα του Διαγόρα να κάνει δυο νίκες έναντι μιας των Κρητικών.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Μακατουνάκης (66′ Καπετανάκης), Λιποράσε, Μπουρσέλης, Κόλα, Κορνιλάκης, Θεοδωράκης (66′ Τζανής), Μπουτσάκης (58′ Κίσσας), Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος (44′ Αλεξόπουλος), Βρετός (58′ Ροβίθης)

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Αυγερινός, Αρίας, Μανωλακάκης, Δημήτριου, Σταματούλας, Παπατόλιος (75′ Ματίγεβιτς), Μασούρας (58′ Βολάκης), Τσιαντούλας, Κιτ Λουκ (58′ Μουντές), Λεσάι (82′ Κλωνάρης), Ταχματζίδης (75′ Μέντες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ