Αντιδράσεις από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την επιστολή Μαρινάκη

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη θέση που πήρε το μεσημέρι της Τρίτης (17/1) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, Αλέξης Αλεξίου (ΑΕΚ) και Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), αντέδρασαν έντονα στην επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το κλίμα στη συνεδρίαση μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα… τεταμένο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, που είναι κι ο εκπρόσωπος της Super League στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καμία εντολή και καμία εξουσιοδότηση δεν έχουμε δώσει για να σταλεί τέτοια επιστολή στην ΕΠΟ, ουδεμία ισχύ έχει ως έγγραφο αυτό. Ως Εκτελεστική Επιτροπή έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε, δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό. Σε πολλά σημεία είναι και ποινικά κολάσιμη. Θα το συζητήσω το θέμα και στην ΑΕΚ, αλλά και στη Super League. Δεν ανέχομαι πλέον να μην αντιδρούμε, πρέπει να αντιδράσουμε».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος είπε: «Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Αλεξίου, η επιστολή έχει και αναφορές στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας, Ιβάν Σαββίδη. Μία επιστολή με υπογραφή Super League που καταφέρεται εναντίον του προέδρου μας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει δώσει και χορηγίες στη Super League».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ