Άνθρωπος θεωρείται νεκρός στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ

Καλεσμένος στο κρουαζιερόπλοιο του Βραζιλιάνου σταρ θεωρείται πως δεν είναι πια κοντά μας, μετά από επτά ημέρες αναζήτησης, αφού πήδηξε από τον 15ο όροφο. Μάλιστα, ο φερόμενος ως νεκρός ήταν YouTuber και διαπληκτίστηκε με τη σύντροφό του.

Ο Κάρλος Καντρέβα ασχολούταν με το YouTube και εκείνος και η κοπέλα του ήταν καλεσμένοι στη κρουαζιέρα του Νεϊμάρ. Ωστόσο, όπως δηλώνει η σύντροφός του, τσακώθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με αποτέλεσμα εκείνος να απειλήσει πως θα την σκοτώσει και πως θα πηδήξει από το πλοίο.

Ο YouTuber όμως, δεν αστειευόταν και πήδηξε από τον 15ο όροφο τους κρουαζιερόπλοιου, με αποτέλεσμα να τον ψάχνουν οι αρχές επί μία εβδομάδα. Ο Καντρέβα δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και θεωρείτε νεκρός.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε η σύντροφος του Κάρλος Καντρέβα μετά το χαμό του:

«Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε στιγμιότυπα οθόνης σε φίλους του λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει.

Αν και υπήρχαν άνθρωποι κοντά, κανείς δεν αντέδρασε. Ήταν κοντά στη σκάλα και δεν υπήρχε τρόπος να τρέξω πίσω του».//ΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ