Ανακοίνωσε Σλοτ έως το 2026 η Φέγενορντ

 

Η ολλανδική ομάδα, με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστή την επέκταση της συνεργασίας της με τον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Άρνε Σλοτ υπέγραψε την Παρασκευή (26/5) το νέο του συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, βάζοντας οριστικά τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο έχει συνδεθεί για οποιαδήποτε μετακόμιση στην Αγγλία. Ο 44χρονος τεχνικός είχε αναφέρει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φέγενορντ για να μείνει στην ομάδα και η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας έως το 2026.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Η Φέγενορντ επέκτεινε το συμβόλαιο με τον Άρνε Σλοτ. Έχει υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο μέχρι τα μέσα του 2026». Ο 44χρονος τεχνικός ανέφερε από την πλευρά του: «Δεν έχω τελειώσει ακόμα εδώ. Είχαμε μια υπέροχη σεζόν με τη Φέγενορντ, με το πρωτάθλημα ως μια υπέροχη ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει καταβληθεί, αλλά θέλω πραγματικά να συνεχίσω να συνεζίζω να χτίζω. Μετά το καλοκαίρι, περιμένει μια περιπέτεια στο Champions League και υπάρχει ο τίτλος του πρωταθλήματος που πρέπει να υπερασπιστούμε.  Περιμένω με ανυπομονησία, γι’ αυτό είμαι περήφανος που είμαι και παραμένω προπονητής της Φέγενορντ στο Ρότερνταμ».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ