Αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητής θα αναβληθεί το ΠΑΟ-ΑΕΚ

 

Κίνδυνος να μη διεξαχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι προκύπτει από τη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που έβγαλε “άκυρο” τον ορισμό του Σιδηρόπουλο.

Η απόφαση να οριστεί Έλληνας διαιτητής σε παιχνίδι ανάμεσα των ομάδων του “Big-5” ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις, με παρεμβάσεις σήμερα στην ΕΠΟ και την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας να βγάζει άκυρο τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον αρχιδιαιτητή Στέφεν Μπένετ, όμως δεν ήταν δυνατό καθώς ο ίδιος βρισκόταν στο “βήμα” σε σεμινάριο διαιτησίας.

Τις επόμενες ώρες λοιπόν πρέπει να βρεθεί ξένος διαιτητής για να οριστεί στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Απόστολος Νικολαΐδης την Κυριακή (11/09, 21:30, ΕΡΑΣΠΟΡ).

Αυτή τη στιγμή όμως είναι πολύ πιθανό το σενάριο η αναμέτρηση να μετατεθεί μία ή δύο μέρες αργότερα αφού δεν υπάρχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τους δύο συλλόγους, ή αν δεν είναι δυνατός κάποιος διορισμός η αναμέτρηση θα αναβληθεί εντελώς και θα οριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ