Αλλαγή… σελίδας στον Διαγόρα

 

Η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται πλέον, κάτω από νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και ευελπιστεί, ότι θα προλάβει να δηλώσει συμμετοχή τη φετινή σεζόν, στη Super League 2. 

Ο Διαγόρας Ρόδου άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και πλέον όλοι δείχνουν να ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μέσω μίας μακροσκελούς ανακοίνωσης σήμερα (30/8), οι Ροδίτες ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους για τη… νέα σελίδα στην διοίκηση της ομάδας, ενώ φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ξανά η ελπίδα, καθώς πιστεύουν πως ο σύλλογος θα καταφέρει να αγωνιστεί φέτος στη δεύτερη εθνική κατηγορία της Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Ο Διαγόρας ξαναγράφει την ιστορία του!!!

Στις 25 Μαρτίου κάθε χρόνου από το 1905, ο “Γηραιός” εορτάζει για τα όσα έχει πετύχει για την Ελλάδα και το Αιγαίο Πέλαγος! Από σήμερα και κάθε 30 Αυγούστου ο ποδοσφαιρικός Διαγόρας θα γιορτάζει την νεκρανάσταση του και ξαναγράφει την ιστορία του χωρίς άλλες μαύρες σελίδες!!!

Αφήνοντας πίσω όλα όσα τα τελευταία χρόνια τον πίκραναν και τον αγκάλιασαν κακόβουλα, αλλάζει σελίδα! Ξεκινά μια καινούργια, με αγάπη, θέληση και σεβασμό απέναντι σε όλους τους Διαγορίτες! Η ενωμένη οικογένεια μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον αξιότιμο κ. Άγγελο Γιαννακόπουλο, που κατάλαβε τη σημασία και το μέγεθος του Διαγόρα στον ελληνικό ιστορικό και πολιτιστικό αθλητικό χώρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που προχώρησε σε βιώσιμες λύσεις, κι έδωσε τη δυνατότητα σε όλους εμάς να συνεχίσουμε με πίστη, δύναμη και διάθεση, ξαναγράφοντας την ιστορία μας!

Η οριστική συμφωνία είναι γεγονός και ξεκινά άμεσα το νέο ταξίδι σε μια προσεκτικά χαραγμένη πορεία! Θερμές ευχαριστίες και στο Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, στον Αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Καμπούρη και στα μέλη της “Θύρας 6”. Όλοι τους, ο καθένας από τη θέση του, βοήθησαν ο Διαγόρας να παραμείνει ζωντανός!!!

Εντός των ημερών, θα γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ οι ορκωτοί λογιστές θα προχωρήσουν στις διαδικασίες της μεταβίβασης των μετοχών στους νέους επενδυτές.

Y.Γ.: Δεν φοβόμαστε κανέναν και δεν σεβόμαστε και κανέναν από αυτούς που έβλαψαν τον “Γηραιό”! Ραντεβού στα Δικαστήρια…».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ