Άλισον: «Κοιμηθήκαμε στις δύο σέντρες»

 

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην κακή αντίδραση της ομάδας, στις σέντρες που επιχείρησαν οι Κολομβιανοί.

Η Βραζιλία ηττήθηκε από την Κολομβία με 2-1. Οι παίκτες του Νέστορ Λορένσο, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ – μόλις στο 4ο λεπτό – από τον Μαρτινέλι, γύρισαν το ματς με δύο κεφαλιές του Λουίς Ντίας.

Με τον Άλισον να “κατακεραυνώνει” τους συμπαίκτες του για την αντίδραση τους στις δύο φάσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως… κοιμηθήκαμε στις δύο σέντρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Κοιμηθήκαμε στις δύο σέντρες. Ήταν μία τεράστια πρόκληση απέναντι στην Κολομβία σε μια πολύ επιθετική ομάδα. Πάντα αντιμετωπίζουμε την πίεση, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις εδώ. Αν δεν κάνω λάθος, τις τελευταίες φορές που ήρθαμε μείναμε ισόπαλοι (τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες), αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ.

Έκαναν πολλές σέντρες κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ για αυτό το είδος παιχνιδιού”, είπε και αναφέρθηκε εν συνεχεία στον μεγάλο πρωταγωνιστή:

«Είναι φίλος, συμπαίκτης. Νομίζω ότι σ’ αυτές τις στιγμές πρέπει να αφήνεις στην άκρη το ποδόσφαιρο. Του αξίζουν τα πάντα. Αλλά φεύγουμε από εδώ πολύ απογοητευμένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.

Η Βραζιλία πρέπει να δημιουργήσει περισσότερα, πρέπει να είναι πιο κυρίαρχη, δεν μπορείς να κερδίσεις με τη φανέλα, κερδίζεις με το παιχνίδι. Δεν κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε».//ΝΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ