Αισιόδοξος ο Μπαλτάκος για την κλήρωση (audio)

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε στον αέρα της ΕΡΑΣΠΟΡ αμέσως μετά την κλήρωση της Εθνικής ομάδας για το Euro 2024, αναφέροντας πως η “γαλανόλευκη” έπεσε στον πιο δύσκολο όμιλο.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, έδωσε το παρών στην κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2024, που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη και μίλησε στη Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα με τον Θάνο Μπλούνα. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως αυτή τη στιγμή έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κάνει την υπέρβαση, ενώ δεν… άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την κλήρωση της Εθνικής:

«Πέσαμε ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο με σκληρές ομάδες και ιστορία στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι έχουμε καλούς παίκτες αλλά πάνω απ’ όλα μια πολύ καλή ομάδα, μου προκαλεί αίσθηση πρόκρισης. Αν η “γαλανόλευκη” περάσει απ’ αυτόν τον όμιλο, θα μιλάμε για πολύ μεγάλη επιτυχία και θα έχουμε ολοκληρώσει ένα σημαντικό επίτευγμα. Ο Πογιέτ, θεωρεί τον συγκεκριμένο όμιλο μεγάλη πρόκληση και όπως είπα πριν, θα είναι μεγάλη επιτυχία, η πρόκριση». 

Για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες:

«Είναι νωρίς να πούμε από τώρα το γήπεδο, αλλά θα είναι αγώνες συγκλονιστικοί για τα ελληνικά δεδομένα, ο κόσμος θα ενθουσιαστεί απ’ αυτά τα παιχνίδια. Δεν σκεφτόμαστε το χώρο διεξαγωγής ακόμη, τώρα μιλάμε και εξετάζουμε τη δυναμικότητα αυτών των ομάδων. Το γήπεδο εξαρτάται από τις επιθυμίες του προπονητή, εκείνος πρέπει να το υποδείξει, αφού έχει τις δικές του απαιτήσεις. Θα ερωτηθεί ο ίδιος και πιστεύω ότι τις προσεχείς ημέρες θα γνωρίζουμε το γήπεδο»

Για τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων: 

«Έχω μιλήσει επίσημα γι’ αυτό το θέμα μέσω του σάιτ της ΕΠΟ. Η διακοπή της εποπτείας είναι σημαντικό θέμα, πιο σημαντικό από το θέμα του μητρώου, αυτά είναι εποικοδόμημα. Με ενδιέφερε να κατοχυρωθεί ότι η ΕΠΟ είναι μια ομοσπονδία, όπως είναι οι Ευρωπαϊκές. Πρέπει η ομοσπονδία να σταθεί στα πόδια της και να αποκατασταθεί. Είμαστε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι για να αποφασίσουμε τα του οίκου μας. Δεν θα παρακαλάμε, αυτή η περίοδος τελείωσε».

Ακούστε τη συνέντευξή του κ. Μπαλτάκου στην ΕΡΑΣΠΟΡ:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ