Αιγάλεω: Οι πρωταθλητές της Κ20 στην ανδρική ομάδα

Το “σίτι” επενδύει στο μέλλον επιβραβεύοντας δέκα μέλη της ομάδας νέων δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Κώστα Φρατζέσκου.

Το Αιγάλεω θα επενδύσει στο μέλλον και θα επιβραβεύσει 10 από τους ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα με την ομάδα κάτω των 20 στην Σούπερ Λιγκ 2 καθώς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και να διεκδικήσουν την θέση τους στο ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι πρωταθλητές της Κ20 στην ανδρική ομάδα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 έχοντας στόχο την δημιουργία μιας ομάδας με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που θα προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, συνεχίζει σταθερά τον σχεδιασμό της «επενδύοντας» ακόμη περισσότερο στα… «δικά» της παιδιά.
Έτσι μετά την ιστορική κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Κ20 της Super Leaue 2, οι «μικροί» του City θα έχουν φέτος την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας διεκδικώντας μια θέση στο φετινό της ρόστερ.
Συγκεκριμένα, με απόφαση της διοίκησης, 10 συνολικά αθλητές της Κ20 του Συλλόγου προωθούνται στην ανδρική ομάδα και θα ξεκινήσουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κώστα Φρατζέσκου και Σταύρου Μπαϊράμη.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την ανδρική ομάδα είναι οι:
Βεσέλι Ράλντι
Ζούτας Θωμάς- Κυριάκος
Κόκκας Στέλλιος
Παλτόγλου Γιάννης
Πρίφτι Σέρτζιο
Ραυτόπουλος Δημήτρης
Ραυτόπουλος Βασίλης
Σαρρής Γιάννης
Φωτεινός Αλέξανδρος
Χριστοδουλίδης Μιχάλης
Παράλληλα, το προπονητικό τιμ του Αιγάλεω, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς θα παρακολουθεί την ομάδα της Κ20 με στόχο, όποιος νεαρός αθλητής ξεχωρίζει, να προωθείται αυτομάτως στην ανδρική ομάδα.
Το μέλλον του Αιγάλεω ανήκει στους νεαρούς αθλητές του. Τους «μικρούς», που περιμένουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. Να… «μεγαλώσουν» και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς πιστεύουμε στο ταλέντο των «μικρών» μας και κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να τους δώσουμε κάθε ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.
Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας υγεία, δύναμη και καλή προετοιμασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ