Αιχμές κατά πάντων (audio)

 

Βολές με πολιτική χροιά κατά του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης μιλώντας στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ στους Δημήτρη Μαλισιώβα και Λευτέρη Σαρελάκο.

“ΤΟ μητρώο πρέπει να καταργηθεί, γιατί δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Υπάρχουν οι μηχανισμοί της ΕΠΟ για την αθλητική αναγνώριση, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται τα ερασιτεχνικά σωματεία. Υπάρχει λόγος να εγγράφονται στο μητρώο της ΓΓΑ και κυρίως να ανανεώνουν κάθε χρόνο; Άρα έτσι θέλουν να ελέγχουν ποιος ψηφίζει. Παράλληλα έτσι καταργούν το αυτοδιοίκητο. Το Μητρώο έγινε για να ελεγχθούν οι Ενώσεις μέσω των σωματείων” ήταν η τοποθέτηση του παράγοντα της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ο κ. Γιαρένης λίγες ώρες μετά τη ΓΣ της ΕΠΟ που αποφάσισε τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων με ψήφους 54-4 ,επεσήμανε τον προβληματισμό των σωματείων για την αναστάτωση που προκαλείται και τόνισε με έμφαση.
“Η ενέργεια της ΓΓΑ μας έχει φέρει απέναντι στα σωματεία μας ,σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς. Επειδή έρχονται εκλογές ,να θυμούνται πως όπως έφεραν απέναντι τα σωματεία έτσι κι μας θα μας βρουν απέναντι τους”.

Η κόντρα ΕΠΟ -Αυγενάκη είναι στην κορύφωση της και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δημήτρης Μαλισιώβας


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ