Αφαίρεση -9 βαθμών από την Παναχαϊκή

 

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε βαριά… καμπάνα στην ομάδα της Αχαΐας, αν δεν εξοφλήσει τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωση ποινή -9 βαθμών στην Παναχαϊκή για τις περιπτώσεις οφειλών σε τρεις ποδοσφαιριστές της. Δηλαδή, επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών για καθεμία από τις περιπτώσεις, Σταμόπουλο, Αποστολόπου και Ανάκογλου.

Αν η ομάδα από την Αχαΐα δεν εξοφλήσει μέσα σε πέντε μέρες τους τρεις ποδοσφαιρστές της τότε θα επιβληθεί η εν λόγω ποινή.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Τζέιμς-Καλλικράτη Σταμόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 8.674 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Αποστολόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 19.140 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ανάκογλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 19.600 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ