Αφαίρεση 12 βαθμών στην Παναχαϊκή!

 

Οι Πατρινοί κινδυνεύουν με βαριά… καμπάνα όσον αφορά τους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η Παναχαϊκή θα χάσει τρεις βαθμούς για τη κάθε περίπτωση εκ των ποδοσφαιριστών, μέχρι να εξοφλήσει σε ποσοστό 50% τους Πάνο, Παπατόλιο, Γιούση και Τσελεπίδη. Το συνολικό ποσό των οφειλών, ανέρχεται περίπου στα 26.000 ευρώ, δίχως να υπολογίζονται δικαστικά έξοδα και τόκοι.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 10.716,15 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπατόλιου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.000 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου Γιούση, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.724,95 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.364,13 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ