Αδιέξοδο για το “γηπεδικό” της Παναχαϊκής

 

Δεν έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” ανάμεσα στη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και την ομάδα της Πάτρας, καθώς “αγκάθι” στην υπόθεση αποτελούν τα σοβαρά οικονομικά εμπόδια που υπάρχουν.

Η διοίκηση του γηπέδου και οι άνθρωποι της Παναχαϊκής δεν έχουν καταφέρει να βρουν λύση όσον αφορά το θέμα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Από την πλευρά της, η ομάδα της Πάτρας επιθυμεί να πάρει το παραχωρητήριο προκειμένου να δηλώσει το γήπεδο ως δεύτερη έδρα της στη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά και για κάποιες προπονήσεις.

Ποια είναι όμως τα δεδομένα από την πλευρά της διοίκησης του Σταδίου; Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Παμπμελοποννησιακού Σταδίου επιθυμεί την αποπληρωμή του ποσού των 9.000 ευρώ που υπάρχει ως οφειλή από τις παλιές ΠΑΕ και ακόμα 500 ευρώ για να δοθεί το παραχωρητήριo, ενώ για προπόνηση ζητά το ποσό των 120 με 130 ευρώ.

Οι άνθρωποι του Σταδίου ισχυρίζονται από την πλευρά τους πως τα ίδια ποσά πληρώνουν για το παραχωρητήριο τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης. Από την άλλη πλευρά, δυσαρέσκεια υπάρχει στην Παναχαϊκή για την αντιμετώπιση που δέχεται ως σύλλογος, ωστόσο όπως δείχνουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσουν οι Πατρινοί το Παμπελοποννησιακό τη δεδομένη χρονική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ