Οσκαρική ανακοίνωση από τη Γαλατασαράι

Η “Τσιμ Μπομ” έκανε “θόρυβο” στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού στην Τουρκία, καθώς ολοκλήρωσε πέντε μεταγραφές και τους ανακοίνωσε σε ένα βίντεο με άρωμα Χόλυγουντ.

Η Γαλατασαράι πραγματοποίησε πέντε σπουδαίες μεταγραφές στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού στην Τουρκία και τις παρουσίασε σε ένα βίντεο, στο οποίο οι παίκτες εμφανίστηκαν με πολυτελή ρούχα και αυτοκίνητα, με άρωμα από… Χόλυγουντ και βραβεία Oscars.

Η μια εκ των λαμπερών προσθηκών είναι αυτή του Μάουρο Ικάρντι με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ως ελεύθερος αποκτήθηκε ο Χουάν Μάτα. Οι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Μίλοτ Ράσιτσα, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Νόριτς, ενώ με μεταγραφή αγόρασε τους Γιουσούφ Ντεμίρ και Ματίας Ρος, από Ραπίντ Βιέννης και Άαλμποργκ αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλατασαράι νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι πρόσθεσε στο ρόστερ της, τους Μέρτενς, Τορέιρα, Σεφέροβιτς, Σέρτζιο Ολιβέιρα και Λεό Ντιμπουά. Αν μη τι άλλο ένα έντονο μεταγραφικό καλοκαίρι για την “Τσι Μπομ”, που στοχεύει στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ