Δίκη Άλκη Καμπανού: Διαφοροποιήσεις στην απολογία του τρίτου κατηγορουμένου | «Έκανα λάθη στην ανάκριση» (video)

 

Με την απολογία του τρίτου κατηγορουμένου συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (4/5) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στον απόηχο της ομολογίας του δεύτερου εκ των 12 κατηγορουμένων ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό στο πόδι, με αποτέλεσμα να “βρει” τη μηριαία αρτηρία, παραδοχή που όμως αμφισβητήθηκε ευθέως τόσο από την εισαγγελέα της έδρας όσο κι από την πολιτική αγωγή, συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η δίκη για την “τυφλή” οπαδική επίθεση, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται ύστερα από διακοπή μίας εβδομάδας και τη “σκυτάλη” στις απολογίες πήρε ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος άλλαξε τη στάση του σε σχέση με τα όσα είπε στην κύρια ανάκριση, κατονομάζοντας εμπλεκόμενους. Ανεβαίνοντας στο βήμα του δικαστηρίου, ο 22χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη που βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση να εκδηλωθεί η επίθεση στην Χαριλάου, επιβεβαιώνοντας ότι αφορμή στάθηκε περιστατικό που προηγήθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου «κάποιοι του Άρη κυνήγησαν οπαδούς του ΠΑΟΚ». «Είπαμε να πάμε μία βόλτα, να πάμε να μαλώσουμε με οπαδούς του Άρη», ανέφερε, τονίζοντας ότι η απόφαση λήφθηκε από όλους, «ο καθένας με τη δική του συναίνεση».//Λ.

Δείτε το βίντεο:
 

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ