Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη: «Εγώ είμαι αυτός που τον χτύπησα στο πόδι» (video)

 

Εξελίξεις στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζονταν το πρωί οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022. Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος ότι προκάλεσε το χτύπημα στη μηριαία αρτηρία του άτυχου Άλκη.

Πρόκειται για τον συνοδηγό του πρώτου οχήματος που έφθασε στο σημείο, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να βρει τη μηριαία αρτηρία. Τον συγκεκριμένο είχε κατονομάσει χθες (26/4) ο πρώτος κατηγορούμενος, οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, σαν ένα από τα άτομα που κρατούσαν μαχαίρι αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε αν επιτέθηκε σε κάποιον.

Ο 24χρονος πρώτος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ένα οπαδικό επεισόδιο που προηγήθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου «κάποιοι κυνήγησαν κάποιους δικούς μας» και αποτέλεσε το έναυσμα για την “άγρια” επίθεση που εκδηλώθηκε σε βάρος του Άλκη Καμπανού και της παρέας του.

Αποποιούμενος την ενεργό συμμετοχή του στο έγκλημα και επαναλαμβάνοντας ότι «δεν πήγαμε να σκοτώσουμε» παρά μόνο «να κυνηγήσουμε, να χτυπήσουμε κάποιον», ο 24χρονος περιέγραψε το χρονικό της δολοφονικής -όπως εξελίχθηκε- επίθεσης, ζητώντας συγγνώμη για την εμπλοκή του στην «τραγική αυτή ιστορία», όπως είπε.//.Λ.
 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ