Νύχτα τρόμου στις Βρυξέλλες | Αποχώρησαν με ασφάλεια οι φίλαθλοι

 

Γεγονότα θλιβερά στη σκιά της δολοφονίας δύο ανδρών που φορούσαν φανέλα της Εθνικής Σουηδίας. Η αποχώρηση των φιλάθλων από το Στάδιο όπου διεξαγόταν ο αγώνας Βέλγιο – Σουηδία, έγινε άμεσα δίχως να δημιουργηθεί πανικός ή επιπλέον συμβάν.

Με την πόλη των Βρυξελλών να βρίσκεται στη σκιά τρομοκρατικού χτυπήματος και το επίπεδο συναγερμού να βρίσκεται στο ύψιστο επίπεδο, η ματαίωση του αγώνα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα συνεχιστεί το δεύτερο ημίχρονο, ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Η διεξαγωγή του ματς για την Τρίτη (17/10) θεωρείται απίθανη εάν αναλογιστούμε ότι οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι για τις επόμενες 24 ώρες θα ισχύσει τηλεργασία, ώστε να μη χρειαστεί οι πολίτες να βγουν έξω και τεθούν σε πιθανό κίνδυνο.

Ένα βίντεο από κινητό τηλέφωνο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει καταγράψει τον δράστη να φεύγει με το σκούτερ που χρησιμοποίησε κατά την δολοφονική επίθεση και να φωνάζει στα αραβικά «O θεός είναι μεγάλος»

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, κανείς δεν έχει συλληφθεί ακόμη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, Έρικ Βαν Ντερ Σιπτ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ