Μέσι: «Έχω καταφέρει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, με λατρεύει όλη η Αργεντινή»

 

Ο Αργεντινός επιθετικός θέλησε να αναφερθεί στο Μουντιάλ του 2026 και τα κατορθώματα της εθνικής του ομάδας, με αφορμή την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τις επιτυχίες της εθνικής Αργεντινής στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και τις προσωπικές του διακρίσεις. Μετά τον θρίαμβο του Μουντιάλ στο Κατάρ, πιστεύει πως δεν του λείπει τίποτα στην καριέρα του και πως η αγάπη των Αργεντινών είναι τεράστια.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:

«Με όλα αυτά που λέγονταν για μένα, προσωπικά θεωρώ θρίαμβο το ότι μπόρεσα να κερδίσω τον λαό της Αργεντινής. Πλέον με λατρεύει το 95% ή μάλλον και το 100% της Αργεντινής κι αυτό είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για μένα», προσέθεσε στη συνέχεια.

«Τώρα θέλω να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα περισσότερο από ποτέ. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι και θέλω να το απολαύσω αυτό. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί σε δύο ή τρία χρόνια γιατί αυτό είναι πολύς καιρός στο ποδόσφαιρο. Ακόμα δεν έχω στο μυαλό μου το επόμενο Μουντιάλ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα είμαι εκεί.

Όμως το πιο λογικό, λόγω ηλικίας και άλλων καταστάσεων, είναι ότι δεν θα παίξω σε άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά θα το δούμε, δεν μπορώ να πω κάτι τώρα».//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ