“Βόμβα” στη Σούπερ Λιγκ 2, οδεύει στην Γ’ Εθνική ο Εργοτέλης!

 

Ξαφνικά, οι Κρητικοί αποσύρονται από τη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου και με απόφαση του Ερασιτέχνη θα κατεβούν στην αμέσως επόμενη λίγκα εξαιτίας της ολικής ρήξης με τον Μάγκετ Σάμι, κάτοχο των μετοχών της ΠΑΕ μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη και οι τέσσερις λόγοι αποχώρησης από τη Super League 2, όπου αγωνιζόταν ανελλιπώς από τη σεζόν 2017-18 έως σήμερα, ενώ συμμετείχε κανονικά στην κλήρωση του πρωταθλήματος στις 5/9:

1. Το ΔΣ του ερασιτέχνη Εργοτέλη διέκοψε σήμερα τις διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη των μετοχών της ΠΑΕ κ. Μάγκετ Σάμι.

2. Οι όροι και προϋποθέσεις που ετέθησαν από τον κ. Σάμι, παρά τις βελτιωμένες αντιπροτάσεις μας, είναι απαγορευτικές και ζημιογόνες για το σωματείο μας. Ελπίζαμε ότι θα αντιλαμβανόταν, έστω την τελευταία στιγμή, το συμφέρον του, αν όχι και της ομάδος, όμως, δυστυχώς, εμμένει σε μια εξωπραγματική συμφωνία.

3. Η πρόταση του, εκτός από το ότι δεν λύνει κανένα πρόβλημα της ΠΑΕ, υποθηκεύει το μέλλον και του ερασιτεχνικού σωματείου μας, το οποίο επιθυμεί τώρα να «δανείσει» με τα χρήματα που θα καταβάλει έναντι των χρεών του και να τα πάρει πίσω όταν η ΠΑΕ ορθοποδήσει, με εγγυητές τα πρόσωπα του ΔΣ του ερασιτέχνη.

4. Κρίνουμε ότι δεν έχει νόημα να χάνουμε άλλο χρόνο με ένα πρόσωπο που επιχειρεί μετάθεση των ευθυνών του και να προσηλωθούμε στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ