Βόλος: Δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με τους “μεγάλους”

 

Η θεσσαλική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο, πως στα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη δεν θα εκδώσει εισιτήρια αγώνα, παρά μόνο στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ομάδα το ζητήσει επίσημα για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Με αφορμή την αναμέτρηση με τον Άρη στις 2 Οκτωβρίου για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος ενημερώνει πως στο συγκεκριμένο ματς αλλά και σε αυτά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχής γενομένης από τον αγώνα της 2ας Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Άρη αλλά και στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα, παρά μόνο στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ομάδα ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ως εκ τούτου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ