ΝΠΣ Βόλος: «Η νοοτροπία που πέρασε ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει αλλάξει»

 

Με νέα ανακοίνωσή της η ΠΑΕ από τη Μαγνησία, εκτοξεύει επίθεση κατά της ΚΕΔ και εκφράζει την άποψη, ότι παρόλο που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποχώρησε από το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι βαδίζουν στα δικά του βήματα.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει εκδώσει τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τα παιχνίδια με Ολυμπιακό (Super League) και Παναθηναϊκό (Κύπελλο Ελλάδας) τρεις ανακοινώσεις, στην οποία επιτίθεται στην ΚΕΔ.

Η ΠΑΕ κάνει επίθεση στους Έλληνες διαιτητές, λέγοντας πως η νοοτροπία που πέρασε ο Κλάτενμπεργκ παραμένει, παρά τη φυγή του, ενώ κάνει και ένα καυστικό σχόλιο, για την απομάκρυνση του Άγγλου αρχιδιαιτητή από τη θέση του στην Αίγυπτο, μόλις τρεις μήνες μετά την ανάλειψή της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Εξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που μας αποχαιρέτησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ωστόσο η νοοτροπία που πέρασε στους Ελληνες διαιτητές τα δύο χρόνια που τους… εκπαίδευε δεν έχει αλλάξει.
Η λογική την πλειοψηφίας των Ελλήνων διαιτητών «να κερδίζουν οι μεγάλοι για να μην διαμαρτύρονται» παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.
Τα παραδείγματα πολλά, με την ομάδα μας να έχει βιώσει στο πετσί της αρκετά από αυτά.
Απλά θα επισημάνουμε δύο από τα πλέον χαρακτηριστικά…
Το πρώτο είναι η κόκκινη κάρτα που ΔΕΝ δόθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας, την ίδια στιγμή που σε πανομοιότυπη φάση στον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – ΟΦΗ αποβλήθηκε (ορθώς) ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Το δεύτερο αφορά το πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο την προηγούμενη Κυριακή, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι στήριξης του ποδοσφαιριστή μας, τη στιγμή που είμαστε σίγουροι ότι σε αντίστοιχη φάση κατά του Ολυμπιακού ο διαιτητής θα συνέχιζε το παιχνίδι.
Κύριοι της διαιτησίας. Με αυτή τη νοοτροπία το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να προοδεύσει.
Ηρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.
Σταματήστε να είναι οι «μαριονέτες» των «μεγάλων» και συνειδητοποιήστε ότι όλες οι ομάδες από τη μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη έχουν δικαίωμα στην επιτυχία.
Διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα βγείτε και εσείς οι ίδιοι από την αφάνεια.
Υ.Γ.: Προφανώς στην Αίγυπτο είναι πιο διορατικοί από ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα και κατάλαβαν τι εστί Κλάτενμπεργκ από τους πρώτους τρεις μήνες».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ