«Δεν προβλέπεται η πρόσληψη Κλάτενμπεργκ»

 

Νέα ανακοίνωση με “πυρά” κατά του πρώην Άγγλου αρχιδιαιτητή από τον Βόλο ΝΠΣ που θεωρεί παράνομη την παρουσία του ως σύμβουλος στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της ΠΑΕ για την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και οι ευχές στις ελληνικές ομάδες (σ.σ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης) που δίνουν ευρωπαϊκούς αγώνες σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ σήμερα, Πέμπτη (4/8): 

Η ΠΑΕ Βόλος είναι κάθετα αντίθετη με την ανακοίνωση της πρόσληψης του κυρίου Κλάτενμπεργκ για τη θέση του συμβούλου, εκπαιδευτή και π… μπλε, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπετε ούτε στο οργανόγραμμα ούτε στο καταστατικό της Λίγκας.

Ως εκ τούτου η πρόσληψή του είναι παράνομη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις Ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, τις οποίες πραγματικά χρειαζόμαστε, γιατί δυστυχώς αντί να ασχολούμαστε με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ασχολούμαστε με τον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος το μόνο που κατάφερε όσο βρισκόταν στην ΚΕΔ ήταν να δημιουργήσει Κουτσιαύτηδες και Παπαπέτρους, με σκοπό να κερδίζουν οι «μεγάλοι» ώστε να μην διαμαρτύρονται.

Ας ελπίσουμε ότι από δω και στο εξής τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι το κυρίαρχο θέμα μας και όχι η εύνοια του κάθε Κλάτενμπεργκ“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ