Θέλει να μείνει στο Λονδίνο ο Καντέ

 

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος παραμένει στα μεταγραφικά σχέδια των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, συμφώνησε τελικά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους “μπλε” αφού θέλει να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου.

Ο Ενγκολό Καντέ έχει αποφασίσει για το μέλλον του και το επόμενο διάστημα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι. Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος παραμένει στα μεταγραφικά σχέδια των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, συμφώνησε τελικά να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τους “μπλε”.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα του Παρισιού προσέγγισε το περασμένο καλοκαίρι την Τσέλσι για τον Καντέ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και του πρότεινε τριετή επέκταση συμβολαίου, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο ίδιος ο 31χρονος μέσος, όμως, θέλει μια καλύτερη συμφωνία, ζητώντας νέο τετραετές συμβόλαιο, αρχικά η Τσέλσι απέρριψε το αίτημα του, αλλά ο ιδιοκτήτης των “μπλε”, Τοντ Μπόελι, συναντήθηκε μαζί του και τον έπεισε να παραμείνει στην ομάδα, προσφέροντας του συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος: «Ναι θέλω να μείνω και τα επόμενα χρόνια. Το νέο σχέδιο της διοίκησης είναι καλό και θέλω να είμαι μέρος του».//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ