Ποτσετίνο: «Εργάστηκα σκληρά για να μπορείτε να είστε υπερήφανοι»

Δύο εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και μετά την ανακοίνωση του Έντζο Μαρέσκα από τους Λονδρέζους, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έσπασε τη σιωπή του, με έναν εγκάρδιο αποχαιρετισμό στον σύλλογο και τους φιλάθλους του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ποτσετίνο έγραψε: «Προς τους ιδιοκτήτες, προς τους αθλητικούς διευθυντές, εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσαν να επιστρέψω στην Premier League σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, την Τσέλσι και για την υποστήριξη που μας έδωσαν, καθώς και αυτής που έτυχα από όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Σας ευχαριστώ.

Καταλαβαίνω πόσο σημαντικός είναι αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος για όλους σας και γι’ αυτό εργάστηκα τόσο σκληρά για να σας δώσω μια Τσέλσι για την οποία μπορείτε να είστε υπερήφανοι.

Είμαι τόσο ικανοποιημένος με το επίπεδο που έφτασε η ομάδα και για τη σκληρή δουλειά από τους παίκτες και το επιτελείο για να αυξήσουν τα στάνταρ τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ελπίζω να το νιώσατε και εσείς από τον τρόπο που απέδωσαν στο γήπεδο. Ξέρω ότι υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντα πίστευα σε αυτήν την ομάδα και περίμενα ότι θα φτάναμε σε ένα σταθερό επίπεδο.

Πιστεύω ότι οι εμπειρίες αυτής της σεζόν και η μεγάλη βελτίωση που είδαμε πως θα κάνουν τους παίκτες πιο δυνατούς για το μέλλον. Ήταν χαρά να δουλέψω μαζί τους και εκτιμώ τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργήσαμε την τελευταία χρονιά μαζί.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας τα καλύτερα για την επόμενη σεζόν και για το μέλλον.

Είναι υπέροχη η επιστροφή στο “Stamford Bridge” τόσο σύντομα αυτό το Σαββατοκύριακο και ελπίζω να δω μερικούς από εσάς και εκεί.

Ελπίζω να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ