Ριτσάρλισον: «Πέρασα δύσκολα, αυτοί που με ήθελαν μόνο για τα λεφτά μου έφυγαν»

 

Μία πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να έχει περάσει ο Βραζιλιάνος επιθετικός, καθώς όπως παραδέχτηκε, έχει χάσει από τον κύκλο του ανθρώπους οι οποίοι τον έβλεπαν μόνο σαν… τράπεζα.

Σε αποκάλυψη προχώρησε ο Ριτσάρλισον μετά τη νίκη της Βραζιλίας επί του Περού, αφού δήλωσε πως τους τελευταίους πέντε μήνες έχει περάσει πολύ ζόρικα, με αρκετούς κοντινούς του ανθρώπους να απομακρύνονται από τη ζωή του.

Όπως παραδέχτηκε μάλιστα, οι περισσότεροι τον ήθελαν μόνο για τα λεφτά του. Ο 26χρονος δεν έκρυψε, πως θα πάει σε ψυχολόγο να μιλήσει μόλις γυρίσει στο Λονδίνο, για να ξεπεράσει σταδιακά αυτό που του συνέβη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του επιθετικού της Τότεναμ:

«Θα γυρίσω στην Αγγλία και θα ζητήσω ψυχολογική βοήθεια για να δουλέψω στο μυαλό μου. Στο γήπεδο είμαι χαρούμενος, ομαδικός παίκτης και προσπαθώ να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε.

Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι είναι αφορά το σκέλος εκτός γηπέδου. Ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα σωστά, καταλήγουν να πηγαίνουν στραβά.

Θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στον σύλλογο, η καταιγίδα πέρασε. Πέρασα μια ταραχώδη περίοδο τους τελευταίους πέντε μήνες εκτός γηπέδου. Τώρα τα πράγματα είναι καλά. Οι άνθρωποι που έβλεπαν μόνο τα λεφτά μου έφυγαν μακριά.

Τώρα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, είμαι σίγουρος ότι θα κάνω μια καλή πορεία στην Τότεναμ. Αυτή η θλιβερή στιγμή δεν ήταν καν επειδή έπαιξα άσχημα, κατά τη γνώμη μου δεν έπαιξα κακό παιχνίδι στο Μπελέμ, ήταν περισσότερο ένα ξέσπασμα για τα πράγματα που συνέβαιναν εκτός γηπέδου, τα οποία ξέφυγαν από τον έλεγχο όχι εξαιτίας μου, αλλά εξαιτίας ανθρώπων που ήταν κοντά μου.

Αυτό ήταν, θα επιστρέψω πιο δυνατός, Το θέμα είναι να έχω ένα καλό σερί στην Τότεναμ, αυτή την εβδομάδα θα κάτσω και θα μιλήσω».//ΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ