Ποστέκογλου: «Ο Χάρι είναι μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου»

 

Στην πρώτη συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Τότεναμ προχώρησε την Δευτέρα (10/7) ο 57χρονος τεχνικός που κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετά θέματα που απασχολούν τα ”σπιρούνια” με ένα από αυτά να είναι η υπόθεση Χάρι Κέιν.

Με τα μεταγραφικά σενάρια ανάμεσα στο όνομα του Άγγλου στράικερ και της Μπάγερν Μονάχου να πληθαίνουν, ο νυν προπονητής των λονδρέζων θέλησε να αναφερθεί στο ”φλέγον” ζήτημα, τονίζοντας ότι τον υπολογίζει κανονικά στα σχέδια του για την επόμενη σεζόν και ότι επιζητά να συνομιλήσει μαζί του με σκοπό να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο πλάνο για τον σύλλογο της Τότεναμ.

Όσα είπε ο Ελληνοαυστραλός στην συνέντευξη Τύπου:

«Όχι, δεν είχα διαβεβαιώσεις για το μέλλον του Κέιν και δεν θα περίμενα καμία, γιατί με τέτοια πράγματα δεν έχεις ποτέ να κάνεις με βεβαιότητες. Ανυπομονεί να επιστρέψει στις προπονήσεις, να μπει ανάμεσα στους παίκτες και να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί.

Αν αφιερώσω τον χρόνο μου ανησυχώντας για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η υπόθεση του Κέιν, θα χάσω την προσπάθεια να φτιάξω μια ομάδα που θα μας κάνει επιτυχημένους. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτά που ξέρω αυτή τη στιγμή, και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χάρι είναι μέρος αυτής της ομάδας. Δεν πρόκειται να χάσω αυτή την αρχική ευκαιρία να κάνω αυτό που ξέρω ότι θα είναι σημαντικό μακροπρόθεσμα.

Αυτό υπερβαίνει τα άτομα. Αφορά περισσότερο την υπερισχύουσα φιλοσοφία σχετικά με το ποιοι θέλουμε να είμαστε ως ομάδα και τα βασικά άτομα σε αυτήν. Δεν νομίζω ότι είναι ο ρόλος μου να κάθομαι εκεί και να συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους με έναν τρόπο λόγω των περιστάσεων γύρω τους. Είμαι μεγάλος και συμπεριφέρομαι σε όλους το ίδιο.

Ο Χάρι είναι ήδη μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου και θέλω να συνεχίσει εδώ. Η συζήτησή μου μαζί του θα είναι για το πώς μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον σύλλογο επιτυχημένο και αυτός το θέλει επίσης. Αμφιβάλλω ότι θα είναι καθοριστικό με τον τρόπο που πιστεύουν οι άνθρωποι. Θέλω να συστηθώ στον Χάρι, να του δώσω το όραμά μου, να κατανοήσω το όραμά του και να προσπαθήσω να είμαι επιτυχημένος.

Πάντα αναλαμβάνω τους συλλόγους αφού είχαν μια απογοητευτική σεζόν. Αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι να δημιουργήσω κάτι που να διαρκεί και να μείνει πέρα από τη θητεία μου. Το σενάριο στο οποίο βρίσκεται η Τότεναμ αυτή τη στιγμή είναι αυτό που με παρακινεί περισσότερο».//ΜΛ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ