Ποστέκογλου: «Να φτιάξουμε μία ομάδα για να είστε όλοι υπερήφανοι» (video)

 

Ο Ελληνοαυστραλός είναι με κάθε επισημότητα ο διάδοχος του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ, με τον έμπειρο τεχνικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους των “σπιρουνιών”.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεια σε όλους, είναι υπέροχο που επιτέλους αναλαμβάνω ως προπονητής αυτού του μεγάλου ποδοσφαιρικού συλλόγου. Ανυπομονώ πραγματικά για το έργο μας, νομίζω ότι είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για εμάς να ξεκινήσουμε τώρα μια νέα κατεύθυνση, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ενσωματώνει τις αξίες και τις παραδόσεις αυτού του φανταστικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια ομάδα για την οποία θα μπορείτε να είστε όλοι περήφανοι και, το πιο σημαντικό, να ενθουσιαστείτε. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, δεν θα αφήσουμε κανένα λιθαράκι, εγώ, το επιτελείο και οι παίκτες για να βεβαιωθούμε ότι όταν έρθει το πρωτάθλημα θα είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο εγώ για την επόμενη σεζόν .

Ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο, ιδιαίτερα στον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα, και ανυπομονώ για το ταξίδι που ακολουθεί»

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ