Ποστέκογλου: «Δεν είμαι θαυμαστής του VAR»

 

Ενάντιος του VAR και της χρήσης του δήλωσε ο τεχνικός των “σπιρουνιών” μετά το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου δήλωσε ότι δεν είναι λάτρης του VAR καθώς θεωρεί ότι… περιπλέκει τα πράγματα, παρότι η Τότεναμ ωφελήθηκε από ένα λάθος των διαιτητών στο χθεσινό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Τότεναμ:

«Νομίζω ότι έχω καταγράψει ότι δεν ήμουν ποτέ πραγματικά θαυμαστής του από τότε που κυκλοφόρησε. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή νομίζω ότι περιπλέκει τομείς του παιχνιδιού που πίστευα ότι ήταν αρκετά ξεκάθαροι στο παρελθόν, αλλά μπορώ να δω ταυτόχρονα γιατί ήταν αναπόφευκτο να μπει η τεχνολογία. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με ιστορικές διαιτητικές αποφάσεις που δεν ήταν σωστές, αλλά όλοι αποδεχθήκαμε ότι ήταν μέρος του παιχνιδιού γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους», ανέφερε και κατέληξε:

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι το VAR θα είναι χωρίς λάθη. Είναι θέμα ερμηνείας και εξακολουθούν να το χειρίζονται ανθρώπινα όντα. Όταν βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη σε κάτι, θα αποτύχει πάντα, οπότε αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το VAR κάποια στιγμή θα είναι τέλειο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ