Ο Γιορίς εξήγησε την… αδυναμία του στα πέναλτι

 

Ο Γάλλος τερματοφύλακας μίλησε για το γεγονός πως δεν… πιάνει εύκολα πέναλτι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πάντα επιδιώκει το καλύτερο για τον εαυτό του. 

Ο Ούγκο Γιορίς, παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα “Le Parisien” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην… αδυναμία του να είναι αποτελεσματικός στην απόκρουση πέναλτι. Υπενθυμίζεται, ότι η τελευταία κακή ανάμνηση από την ψυχοφθόρα διαδικασία εκτελέσεων από την άσπρη βούλα, για τον Γιορίς, ήταν ο χαμένος τελικός του Μουντιάλ 2022, όταν η Γαλλία ηττήθηκε από την Αργεντινή.

«Υπάρχουν, για παράδειγμα, ορισμένοι τερματοφύλακες που είναι πιο άνετοι από άλλους σε αυτήν την διαδικασία», επεσήμανε ο Γάλλος τερματοφύλακας της Λος Άντζελες FC και πρόσθεσε: «Δεν είχα μεγάλη επιτυχία στην καριέρα μου σε αυτόν τον τομέα, παρόλο που έχω αποκρούσει αρκετά σημαντικά πέναλτι. Όταν το συζητάς με τον Ντιμπού Μαρτίνες, για αυτόν είναι ένα παιχνίδι, ψυχολογικό. Δεν ξέρω πώς να το κάνω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απέκρουσε όλα τα πέναλτι. Πάντα θέλεις να κάνεις περισσότερα, να έχει καλύτερη απόδοση και όταν η επιτυχία δεν είναι με το μέρος σου, είναι πάντα δύσκολο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ