Τα… είπανε Ποστέκογλου και Κέιν

 

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός και ο σταρ της Τότεναμ είχαν την πρώτη τους συνάντηση. Ο προπονητής των “σπερς” επιζητούσε αυτό το ραντεβού ώστε να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον Άγγλο στράικερ αλλά και τον σύλλογο.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ισχυρίστηκε με δηλώσεις στη “Sky Sports” ότι ο Άγγλος διεθνής είναι απόλυτα πιστός στην ομάδα. Παράλληλα, τόνισε ότι κοινός στόχος της συζήτησης ήταν να τοποθετηθούν σκέψεις και ιδέες για την βελτίωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Τότεναμ:

«Είχαμε μία πολύ καλή κουβέντα με τον Χάρι Κέιν. Δεν είπαμε τίποτα συγκλονιστικό ή καθοριστικό από αυτά που υποθέτω αναζητά ο κόσμος. Η συζήτησή μας δεν αφορούσε το μέλλον του, αλλά μιλήσαμε κυρίως για τον σύλλογο και για το πού πιστεύει ότι βρίσκεται και πού πιστεύει ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα.

Υπάρχουν πολλά άτομα που ξέρουν τον Κέιν καλύτερα από εμένα, αλλά δεν πρόκειται να τον επηρεάσει τίποτα. Είναι εδώ και όσο είναι εδώ, είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε σχεδόν λίγο λιγότερο από έναν μήνα μέχρι να αρχίσει η σεζόν και το κεφάλαιο των μεταγραφών παραμένει ανοικτό, οπότε θα δούμε στο μέλλον πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».//ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ