Συνεχίζει στην ΑΕΛ ο Δερμιτζάκης

 

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως αλλάζει την απόφαση του σχετικά με την παραίτηση που είχε υποβάλει μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου είχε προαναγγείλει την παραίτηση του από τον πάγκο της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Δεν έχω προκαλέσει κανέναν δεν έχω κάνει κάτι, τουναντίον. Γι’ αυτό το λόγο επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να τραβάω αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να το τραβήξει κανένας. Δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο και δεν το αξίζω εγώ, ούτε η ομάδα. Σήμερα κερδίσαμε, αύριο μπορεί να χάσουμε. Δεν μπορεί να μου βρίζουν τη μάνα και να πληρώσω το μάρμαρο. Ήρθα τρίτη αγωνιστική σε μια ομάδα που είναι αυτή που είναι. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και ο σκοπός μου είναι να παραιτηθώ

Η διοίκηση της ΑΕΛ στη συνέχεια στήριξε τον προπονητή της μέσω ανακοίνωσης όπου καταδίκασε τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μέρος της κερκίδας προς τον προπονητή της ομάδας.

Η ιστορία συνεχίστηκε, καθώς ακολούθησαν οι δηλώσεις του Υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπου είχε τονίσει πως αν ο Παύλος Δερμιτζάκης αποχωρήσει από τη τεχνική ηγεσία θα παραιτηθεί και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αχιλλέας Νταβέλης.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Παύλος Δερμιτζάκης θα αποχωρήσει από το “βυσσινί” πάγκο η μέχρι τώρα κατάσταση δείχνει την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στη Λάρισα. //ΝΚ

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ