Σε τιμή… ευκαιρίας “ξεφορτώνεται” τον Οκάμπος

 

Ο 28χρονος Αργεντινός είναι πλέον… βάρος για τους Ανδαλουσιάνους και είναι διατεθειμένοι να ρίξουν την τιμή του κατά 5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον αποκτήσει ο “Αίαντας”.

Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ “έκοψε” τον Λούκας Οκάμπος, καθώς θεώρησε τη μεταγραφή του περιττή. Ο Άλφρεντ Σρέντερ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του, καθώς παρά την παραχώρηση του Άντονι και αρκετών ακόμα ποδοσφαιριστών, δεν έχει ενισχυθεί το ρόστερ του. Αυτή η απόφαση των ανθρώπων του “Αίαντα”, δεν ανησύχησε μόνο τον τεχνικό τους, αλλά ακόμα περισσότερο την Σεβίλλη.

Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν… υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς όχι μόνο είχαν σίγουρη την μεταγραφή του Οκάμπος, αλλά “έκλεισαν” και τον αντικαταστάτη του, τον Αντνάν Γιανουζάι. Από την μετακίνηση του Αργεντινού, μάλιστα, υπολόγιζαν να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Όταν άρχισε να… στραβώνει όμως, αποφάσισαν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κατά 5 εκατομμύρια, προκειμένου ο Άγιαξ να τον αποκτήσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “De Telegraaf”. Έτσι σήμερα ο Οκάμπος θα βρεθεί στην Ολλανδία, με σκοπό να υπογράψει νέο συμβόλαιο, στην τελευταία μέρα των μεταγραφών της Eredivisie.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ