Η Σεβίλλη πήρε επίσημα θέση στην… υπόθεση Νεγκρέιρα

 

Οι Ανδαλουσιανοί έκαναν σήμερα (20/2) την αρχή και έγιναν ο πρώτος σύλλογος στην Ισπανία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Marca, που πήρε επίσημα θέση για την… υπόθεση Νεγκρέιρα».

Η Σεβίλλη έγινε η πρώτη ομάδα στην Ισπανία, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Marca”, που πήρε επίσημα θέση για την… υπόθεση Νεγκρέιρα. Μία υπόθεση για την οποία η Εισαγγελία ερευνά την DASNIL 95 SL, μια εταιρεία που ανήκει στον Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών από το 1994 έως το 2018, ο οποίος έλαβε πληρωμές από τη Μπαρτσελόνα μεταξύ 2016 και 2018, όπως αποκάλυψε το πρόγραμμα “Qué t’hi jugues” του SER Catalunya. Οι πληροφορίες αυτές κάνουν λόγο για καταβολή 1,4 εκατ. ευρώ στον Ενρίκεθ Νεγκρέιρα.

«Λίγες μέρες αφότου ήρθαν στην κοινή γνώμη οι πληροφορίες για τη λεγόμενη “υπόθεση Νεγκρέιρα”, η Σεβίλη επιθυμεί να εκφράσει την ανησυχία και την αγανάκτησή της για τα δεδομένα που μέρα με τη μέρα γίνονται γνωστά μέσω των ΜΜΕ, καθιστώντας σαφές ότι είναι απολύτως απαραίτητο να μπούμε στην ουσία για να διευκρινίσουμε τι συνέβη και, όπου χρειάζεται, να καθαρίσουμε τις κατάλληλες ευθύνες», αναφέρει η Σεβίλλη.

«Η σοβαρότητα των γεγονότων που είναι γνωστά μέχρι σήμερα, και θέτουν υπό αμφισβήτηση ή εγείρουν αμφιβολίες για την ακεραιότητα των ισπανικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, οδηγεί επίσης τη Σεβίλη να ζητήσει δημόσια από τη Liga και την RFEF, καθώς είναι οι ανώτατοι εκπρόσωποι του ισπανικού ποδοσφαίρου,  ενώ επιπλέον, η RFEF είναι η επικεφαλής της ομάδας διαιτησίας, ώστε όταν έρθει η ώρα να προωθήσουν όλες τις διαδικασίες που μπορεί να προκύψουν από την υπόθεση αυτή με την ολοκλήρωση της έρευνας.

Τέλος, είναι επιθυμία της Σεβίλλης να δηλώσει ότι, πέρα από τους συλλόγους και τους θεσμούς τους, οι οπαδοί όλων των ομάδων αξίζουν σεβασμό, και είναι ευθύνη των παραγόντων να δημιουργήσουν το απαραίτητο πλαίσιο ώστε να μην αμφισβητηθεί ποτέ  η εντιμότητα των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουμε», προσθέτουν οι Ανδαλουσιανοί στην ανακοίνωσή τους.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ