Ρόμπσον: «Η ομάδα μας είναι άπειρη για την Ευρώπη»

 

Ο προπονητής της Αμπερτνίν σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έχει ποιότητα αλλά δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο τεχνικός ενός εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa Confrence League, τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό επίπεδο, αλλά δεν έχει ακόμα εμπειρία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε στο πρωτάθλημα και θα παραμείνουμε σταθεροί και υπομονετικοί. Μπορούμε να παίζουμε καλά κάθε εβδομάδα; Όχι, δεν μπορούμε, αλλά μπορούμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε μερικές φορές για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που συναντάμε. Θα υπάρξουν μέρες που θα είναι δύσκολα», ανέφερε αρχικά ο Ρόμπσον.

Για την Ευρώπη και την έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ του: «Η Ευρώπη είναι δύσκολη. Υπάρχει διαφορετική ατμόσφαιρα και αίσθηση σε αυτά τα παιχνίδια και αντιμετωπίζεις πολύ καλούς παίκτες και ομάδες. Κοιτάζοντας την ομάδα μας, έχουμε πολλούς άπειρους παίκτες όσον αφορά τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα μάθουν περισσότερα από τις ευκαιρίες που θα έχουν τους επόμενους μήνες. Δείξαμε κόντρα στον Χάκεν, τους πρωταθλητές Σουηδίας ότι έχουμε ποιότητα και μπορούμε να σκοράρουμε, αλλά πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας» //ΝΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ