Τα “έβαλε” με τους ποδοσφαιριστές του ο Μουρίνιο

Μετά την αρνητική εμφάνιση και την ισοπαλία με τη Σερβέτ (1-1) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (30/11), ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, “ξεσπάθωσε” κατά ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

Η Ρόμα θα δώσει “μάχη” την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στη Σλάβια Πράγας, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 7ου ομίλου, που συνεπάγεται απευθείας πρόκριση στους “16” του Europa League. Οι Τσέχοι, μετά το “διπλό” επί της Σερίφ Τιρασπόλ στις καθυστερήσεις (3-2), βρίσκονται προς το παρόν στην κορυφή, ενώ οι “τζιαλορόσι”, μετά το 1-1 στην έδρα της Σερβέτ, βρίσκονται στη .

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και επιτέθηκε σε κάποιους παίκτες, χωρίς να τους κατονομάσει, κάνοντας λόγο για αδιαφορία. «Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Έχω παίξει 150 αγώνες στην Ευρώπη, που ήταν πιο σημαντικοί από αυτόν και το κίνητρό μου για αυτούς τους αγώνες ήταν πάντα η κορυφή. Φαίνεται ότι κάποιοι που δεν έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι πάντα οι ίδιοι που μένουν συγκεντρωμένοι για τα 90 λεπτά και δεν χρειάζεται να τους αναφέρω. Στη συνέχεια, υπάρχουν παίκτες που έχουν επιφανειακή προσέγγιση σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι κρίμα που δεν υπάρχει κάμερα στα αποδυτήρια για να δείτε τι είπα σε αυτούς τους παίκτες», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.//ΓΘ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ