“Όχι” στην Αλ Σαμπάμπ | Σκέφτεται Αγγλία ο Ντιμπάλα

Η διοίκηση της Ρόμα δεν θέλει να χάσει τον Πάουλο Ντιμπάλα και επισπεύδει τις διαδικασίες για να επεκτείνει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2025, με τον Αργεντινό σταρ να απορρίπτει την πρόταση της Αλ Σαμπάμπ για να παίξει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η ομάδα της Ρώμης θέλει να τον κρατήσει, καθώς στο τωρινό συμβόλαιο του Ντιμπάλα υπάρχει ρήτρα εξαγοράς, μόνο για ομάδες του εξωτερικού, μόλις στα 12 εκατ. ευρώ. Η ρήτρα αυτή έχει χρονική προθεσμία από την 1η έως το τέλος Ιουλίου και οι “τζιαλορόσι” θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2027, αυξάνοντας στα 60 εκατ. ευρώ τη ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του.

Για να το πετύχουν αυτό προσφέρουν στον Ντιμπάλα μια γενναία αύξηση στις αποδοχές του, από τα οκτώ στα δέκα εκατ. ευρώ. Ο 30χρονος διεθνής άσος, που την περασμένη σεζόν είχε 39 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με 16 γκολ και δέκα ασίστ στο ενεργητικό του, σύμφωνα με το “Sky Sports” θέλει να παίξει στην Premier League, από την οποία ήδη η Αστον Βίλα έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ