Ντιμπάλα: «Προνόμιο να συνεργάζομαι με τον Μουρίνιο»

 

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρόμα, αναφερόμενος στον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και στα συναισθήματά του για την ένταξή του στην Ιταλική ομάδα.

Παίκτης της Ρόμα και επίσημα θεωρείται ο Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος παρουσιάστηκε από την ομάδα, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις ως Ρωμαίος. Δήλωσε ευτυχισμένος για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζοζέ Μουρίνιο που όπως ανέφερε είναι προνόμιο να συνεργάζεται μαζί του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάολο Ντιμπάλα: 

«Γεια σας οπαδοί της Ρόμα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω να σας δω γρήγορα και να μπορέσω να σας γνωρίσω. Πάμε δυνατά Ρόμα»

«Οι μέρες που με οδήγησαν σε αυτήν την υπογραφή ήταν ένα σύνολο πολλών συναισθημάτων: η αποφασιστικότητα και η ταχύτητα με την οποία η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε έκανε τη διαφορά.

Έφτασα σε μία ομάδα που είναι σε άνοδο, σε έναν σύλλογο που συνεχίζει να βάζει όλο και πιο γερές βάσεις για το μέλλον και με έναν προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο είναι προνόμιο να συνεργάζομαι.

Ως αντίπαλος θαύμασα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των τζαλορόσι, ανυπομονώ να τους χαιρετήσω με το φανέλα της Ρόμα»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ