Ντιμπάλα: «Έχω ξεχωριστό αίσθημα για τον Μουρίνιο»

 

Στο τηλεοπτικό δίκτυο DAZN μίλησε ο Αργεντινός επιθετικός, αναφερόμενος στην μέχρι τώρα εμπειρία του στη Ρόμα, στα συναισθήματά του αλλά και τον Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο είχε να πει μόνο τα καλύτερα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Σχετικά με τη Ρώμη και τους φίλους της ομάδας: «Οι άνθρωποι εδώ είναι απίστευτοι. Από την πρώτη μέρα με έκαναν να νιώσω πάρα πολύ άνετα. Όταν ο Τιάγκο Πίντο (τεχνικός διευθυντής της Ρόμα) επικοινώνησε μαζί μου και η πιθανότητες να έρθω στη Ρώμη, αυξήθηκαν, είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω κάτι σε αυτή την πόλη».

Όσον αφορά το νούμερο στη φανέλα και το ότι φορούσε το “10” στη Γιουβέντους: «Το νούμερο της φανέλας; Το νο10 της Ρόμα θα είναι για πάντα ο Φραντσέσκο Τότι. Στη Γιουβέντους με ρωτήσανε αν ήθελα να το φορέσω και το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Ποτέ μη λες ποτέ αλλά προφανώς μιλάμε για μία ξεχωριστή ευθύνη», ήταν τα λόγια του «Λα Χόγια»

Για τον Μουρίνιο τόνισε: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μία σημαντική εικόνα και επιρροή, λόγω των όσον εκπροσωπεί στο ποδόσφαιρο. Θα ήταν πάρα πολυ καλός παίκτη στο σκάκι. Πριν έρθω εδώ, μιλήσαμε δύο φορές, με κάλεσε όσο ακόμα ήμουν στο Τορίνο. Ένιωσα ένα ξεχωριστό αίσθημα για αυτόν, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον στο ποδόσφαιρο να σου μιλάει τόσο ειλικρινά.

Έχω μία ξεκάθαρη σχέση μαζί του και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τους φιλάθλους. Έχει γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Είναι αρκετά ειλικρινής, πολύ καλός στην προετοιμασία παιχνιδιών. Σχεδόν όλα όσα σου λέει πριν το παιχνίδι, συνήθως πραγματοποιούνται».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ