Μουρίνιο: «Τιμητική η πρόταση της Πορτογαλίας, αλλά αποφάσισα να αρνηθώ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μίλησε ανοιχτά για την πρόταση που του κατατέθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ώστε να αναλάβει τη θέση του Φερνάντο Σάντος, ευχαριστώντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για πρώτη φορά, για την πρόταση της Εθνικής Πορτογαλίας, ώστε να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τον ίδιο να θεωρεί την πρόταση τιμητική, αλλά να αρνείται, για να συνεχίσει το έργο του στη Ρόμα. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανέλαβε την Πορτογαλία, με τον Special One να τονίζει:

«Σήμερα μπορώ να σας μιλήσω για ένα ζήτημα το οποίο δεν θα σας ενδιαφέρει, αλλά θα πάρω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, γιατί αυτά που είπε με κάνουν υπερήφανο. Δεν ήμουν η πρώτη του επιλογή, αλλά η μόνη του επιλογή. Αποφάσισα να μην πάω. Είμαι εδώ και αυτό μετράει».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες, όμως εξέφρασε διαφορετική άποψη, όσον αφορά τους υποψηφίους που μίλησε: «Μιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους ειδικά από την Πορτογαλία, αλλά μπορώ να πω ότι ο μόνος που κάναμε πρόταση ήταν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ