Μουρίνιο: «Θα είμαι ευτυχισμένος αν πάρουμε έναν αμυντικό τον Ιανουάριο»

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Ρόμα με την Σέριφ Τίρασπολ (14/12, 19:45) αναφέρθηκε θα ήταν ευτυχής αν η διοίκηση του έπαιρνε ένα στόπερ τον Ιανουάριο, ενώ σχολίασε την σχέση που έχει αναπτύξει με τους “τζιαλορόσι”.

Η Ρόμα θα υποδεχτεί στο “Ολίμπικο” την Σέριφ Τίρασπολ (14/12, 19:45) για την 6η αγωνιστική του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε ότι θα ήθελε η ομάδα του να ενισχυθεί με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ τόνισε και την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τους φίλους των “τζιαλορόσι“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο:

«Οι μεταγραφές μας είναι πάντα συνδεδεμένες με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Το υπολογίζω, είμαι ο προπονητής. Είμαστε μαζί, δεν είναι πως εγώ θέλω ένα πράγμα, ο Τιάγκο ένα άλλο και οι ιδιοκτήτες κάτι άλλο. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα.

Δεν ζηλεύω αλλά η Σίτι πλήρωσε 80 εκατομμύρια ευρώ για τον Φίλιπς και τον Ιανουάριο τον διώχνει και παίρνει έναν άλλο παίκιτη. Εμείς είμαστε διαφορετική ιστορία. Θα ήθελα 1,2,3,4 παίκτες, όλοι προσπαθούμε να διορθώσουμε την ομάδα και να είμαστε πιο δυνατοί αλλά έχουμε δυσκολία να το κάνουμε», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, και πρόσθεσε με νόημα:

«Σας το λέω με ειλικρίνεια, ένα πάρουμε έναν αμυντικό τον Ιανουάριο, θα είμαι ευτυχισμένος. Θα ήθελα περισσότερα; Σίγουρα, αλλά δεν είναι δυνατό. Εκείνοι δουλεύουν για να μου δώσουν λύσεις για έναν αμυντικό, έπειτα αν τον πάρουμε θα έχουμε δυσκολίες για τη λίστα της UEFA.

Θα μου άρεσε ο κόσμος να καταλαβαίνει την ειλικρίνεια όταν μιλάμε για τους στόχους. Ένα πράγμα είναι να θέλουμε και ένα άλλο να μπορούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πάρουμε έναν αμυντικό που να μπορεί να βοηθήσει».

Όσον αφορά για το μέλλον του στην Ρόμα αλλά και το sold out που θα κάνουν οι οπαδοί σε ακόμη ένα ματς, αυτό απέναντι στην Σέριφ, υποστήριξε: «Δεν έχω να σκεφτώ κάτι για το μέλλον μου, στο μυαλό μου είναι όλα ξεκάθαρα. Με συγκινούν οι εκδηλώσεις του κόσμου υπέρ μου αλλά δεν πρέπει να το κάνουν για μένα, οι παίκτες αξίζουν την υποστήριξη. Για το sold out με την Σέριφ δεν έχω να πω κάτι, την ημέρα που δεν θα είναι γεμάτο το Ολίμπικο θα είναι μία αρνητική έκπληξη για μένα. Είναι ωραίο και μας δίνει κίνητρο το γεμάτο γήπεδο. Την Πέμπτη θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη για αυτούς, για εμάς, για το ποδόσφαιρο που πρέπει να το σεβόμαστε».//ΓΓ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ