Μουρίνιο: «Όσο είμαι στη Ρόμα δεν θα μιλήσω με κανέναν»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το μέλλον του σε σχέση με τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με ομάδες μακριά από την Ρώμη, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει την θέση του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι είναι πιστός στην Ρόμα και όσο βρίσκεται στον σύλλογο δεν πρόκειται να συζητήσει με καμία άλλη ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της Εθνικής Βραζιλίας και αποκάλυψε ότι είπε στον αντζέτη του πως όσο βρίσκεται στην Ρόμα δεν θα συζητήσει για εναλλακτική πρόταση.

«Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια πως θα έρθει στη Ρόμα νέος προπονητής. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι η διοίκησή μας δεν είναι τόσο έντιμη όσο εγώ. Εμπιστεύομαι την ειλικρίνειά τους στο 100%. Δεν νομίζω ότι μιλάνε με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη».

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν μίλησαν μαζί μου. Αυτό που είπα στον ατζέντη μου είναι ότι μέχρι να μάθουμε ότι αν ο σύλλογος ενδιαφέρεται, δεν πρέπει να μιλήσει με κανέναν όσο είμαι εδώ».//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ