Μουρίνιο: «Ο μόνος σύλλογος που προπόνησα και δεν έχω αισθήματα είναι η Τότεναμ»

 

Ο “Special One” μίλησε πριν από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη πίεση που μπορεί να έχει, ενώ δεν είπε τα καλύτερα λόγια για τα “σπιρούνια”.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, λίγο πριν τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Σεβίλλη. Ο “Special One”, αναφέρθηκε στην Τότεναμ, τονίζοντας πως είναι ο μοναδικός σύλλογος στην καριέρα του που δεν έχει συναισθήματα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: 

«Ο μόνος σύλλογος στην καριέρα μου για τον οποίο δεν νιώθω ακόμα πολλά είναι η Τότεναμ. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παίζουμε έναν τελικό κάθε εβδομάδα. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, αλλά τους παίκτες και τους οπαδούς. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τους παίκτες να κερδίσουν και να προσπαθήσουν να πάρουν αυτό που περιμένουν οι οπαδοί.
Θέλουμε να παίξουμε και θα είμαστε εκεί την Τετάρτη για να παίξουμε γι’ αυτό. Έχω βελτιωθεί από τότε που έπαιξα στον πρώτο μου τελικό (πριν 21 χρόνια με την Πόρτο), αλλά έχω το ίδιο DNA, δεν θέλω πίεση, αλλά μόνο την ευχαρίστηση να παίζω στον τελικό, σκεπτόμενος το ταξίδι που κάναμε.
Ο προπονητής βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Όταν χάνεις το κίνητρο πρέπει να σταματάς, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου».//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ