ertnews.gr

Μίλησε ο Ελ Σαράουι στο τέλος και η Ρόμα πήρε το “τρίποντο”

22/10 - 15:43

(Twitter: @ASRomaEN)

Οι Ρωμαίοι επικράτησαν των “Μπιανκορόσι” στο “Olimpico” και πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ιταλικό πρωτάθλημα, μόλις στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, με την… ευχή του 30χρονου επιθετικού.

Η Ρόμα δυσκολεύτηκε κόντρα στην Μόντσα, η οποία έμεινε με δέκα παίκτες στο 41′, μετά από κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ντανίλο Ντ’ Αμπρόσιο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν γύρισαν εύκολα την κατάσταση, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, αλλά ο Στέφαν Ελ Σαράουι ήταν εκεί την ύστατη στιγμή.

Ο αγώνας:

Η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης ήρθε στο 37′, από μεριάς της Ρόμα, με τον Χουσέμ Αουάρ να πιάνει μία ψηλή κεφαλιά, αλλά ο Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο αρνήθηκε να μπει η μπάλα στην εστία του. Στο 45’+2′, οι Ρωμαίοι είχαν κι’ άλλη ευκαιρία, με τον Αντρέας Μπελότι, με ένα απίστευτα δυνατό σουτ, αλλά ο Ιταλός κίπερ αρνήθηκε ξανά. Ωστόσο, έξι λεπτά νωρίτερα, ο Ντανίλο Ντ’ Αμπρόσιο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Για την Μόντσα, η πρώτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ ήταν στο 50′, με μακρινό σουτ του Αντρέα Κολπάνι, αλλά πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 16ο λεπτό, ο Σάμουελ Μπιριντέλι προσπάθησε ξανά για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ του να πηγαίνει στην κορυφή της εστίας, αλλά ο Ρούι Πατρίσιο απάντησε με την απόκρουσή του. Στο 73′, ο Ρομελού Λοουκάκου έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-0, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι, με τον Σαρντάρ Αζμούν να προσπαθεί και εκείνος να βάλει την μπάλα στο τέρμα της Μόντσα, στο 89′. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Στέφαν Ελ Σαράουι εκμεταλλεύτηκε την μπάλα που βρέθηκε στα πόδια του από… μπέρδεμα και σκόραρε με σχετική ευκολία, για το 1-0, το οποίο ήταν και τελικό το σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 9η αγωνιστικής της Serie A:

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Βερόνα – Νάπολι 1-3
Τορίνο – Ίντερ 0-3
Σασουόλο – Λάτσιο 0-2

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Ρόμα – Μόντσα 1-0
16:00 Μπολόνια – Φροζινόνε
16:00 Σαλερνιτάνα – Κάλιαρι
19:00 Αταλάντα – Τζένοα
21:45 Μίλαν – Γιουβέντους

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

19:30 Ουντινέζε – Λέτσε
21:45 Φιορεντίνα – Έμπολι

Δείτε την βαθμολογία της Serie A, πατώντας κλικ εδώ.//ΓΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version